2015. február 2., hétfő

vásárnap

60. napon belül írjon ki az OVH                  

        a 2/3-ról népszavazást




                                            Mit akarunk


követeljük az univerzitas autonómiáját... a korrupció szele még nem érintette a honoráriumok záradékait,
ami a tömegeknél adózott cafeteria az ELTE-n beneficium, bérelt kastély/villa, villany/gáz, cseléd/nurse és gépkocsi használat, igaz chauffeur nélkül, mindezt alulról az óraadók után szabadon, a túlképzés abúzusában, a credit személyiségfejlődési zavarú erasmusi felsőoktatásban.

követeljük, hogy mindenki igénye szerint kitörhessen, a szegénységből,-mármint a nyilvános oktatás révén-...
tehát nem a mid van mit nem kaptál gazdagsága szerint, hanem a színesfémrevü élharcosainak irigyelt, csoresz leleményével szocializálódva: -a tömegek rabszolgasorát pont az jellemzi, hogy el se tudják képzelni a nemesek kultúráját, a szabad életvitel tehetősségéből, csak a fogyasztó életformával tudnak azonosulni.
Vasárnap shopingolnak és nem járnak el a templomba.

követeljük az egészségügy miniszterelnöki vizitációját és a szekrények ellenőrzését nincs-e rejtett csontváz vagy magánosító alapokirat tutyi-mutyizva, mielőtt nyilvánosságra kerülne a SOTE paraszolvencia életpálya modellje, megirigyelve a rezidens az óraadó beneficiumokat.

követeljük az adó árpádsávos eltörlését és a vízum lottó bevezetését, hogy a szerencsés ne fizessen, hiszen akinek van dugóhúzója, annak adatik a jövedékire is...az adó úgyis adminisztratív, így modernebb a forgalmi pracli vagy biochip agyalt cash az anglikán banking.

követeljük, hogy a szakszervezetek az underground mozgalomból kiemelkedjenek, -anno a krüptókommunizmus- vállaljanak nyilvános fellépést, demonstrációt, hogy ellenőrizhesse PÁSZ felügyelet a tömegoszlató és takarodót fújók műveleti területén. A gittegylet vegyen koszorút Saccó és Vanzetti kolumbáriumára, akik éles lövedékkel a testükben nem mehettek vasárnap ezt megvásárolni a virágboltokba, mert a templomban voltak felravatalozva és egy millióan kísérték a gyászmenetet, a negyven órás munkahetet bevezető nyugati demokráciában.

végül követeljük az uniót... minden magyar gondoljon, amire akar

Testvéreim/Elvtársaim írjuk ki azt a választást, hogy az ellenkezője ne vádolja szándékunk, hogy mi egy pannon europer náció lennénk a kárpátok limesével övezetten, ahol e röpke idő alatt a kétharmadot nem megszavazok, mostanra végre elkészültek már, politikai konfessziójukkal és nem mondanak le a revánsról egymással szemben se, a kialakult helyzetben feláll a listájuk az osztogató és fosztogató korrumpált arcokból, hogy a pályázati pénzekből alkotott mellvédjük ragyogjon ércnél maradandóbb és aki jön utánuk mondja majd áldott szent neveiket.
Kérjük, hogy a szavazást ne vasárnapra írják ki, hanem munkanapra, úgy ahogy európában ez már gyakorlat.